Hi! ik ben Lotte

Op de yogamat op Bali is Hartje Yin ontstaan. Daar ontdekte ik dat mijn leven anders moest. Het roer ging om. Ik heb het bedrijfsleven gedag gezegd, mezelf door middel van yoga en meditatie genezen van een burn-out en besloten om voor mezelf te kiezen en te gaan doen waar ik écht happy van word. 

Als Mindfulness docent, Yin yogateacher en Bewustzijnscoach i.o. wil ik jou inspireren om hetzelfde te doen. Want ik weet uit ervaring dat het leven meer voor je in petto heeft dan je over te geven aan de rat-race van ons moderne bestaan. Hartje Yin & Co is er voor jou. Om je te motiveren in jezelf te geloven en te kiezen vanuit je hart. 

En omdat de wereld om ons heen al actief genoeg is, is het mijn missie om de kracht van yin te delen. Om te vertragen, te verbinden, in contact te komen met je intuïtie en te voelen wat jij wil in je leven, groot of klein. En wat daarbij goed voor je is. 

Reis met me mee van je hoofd naar je hart om daar de keuzes te maken die bij jou passen. En je mooiste leven vorm te geven.

Follow me

Samenwerkingen