Yin Yoga

Met Yin Yoga creëer je ruimte in je lijf, je hoofd en je hart. Gericht op je binnenwereld in plaats van de actieve buitenwereld. Yin brengt je in contact met je intuïtie en kalmeert je je zenuwstelsel wat zorgt voor rust, energie en balans. Waarbij je alles wat je op de mat leert, meeneemt je dagelijks bestaan in. Want de mooiste yogahouding is het leven zelf.

Lotte deelt de kracht van Yin in haar workshops & retreats en is in te huren als teacher en spreker bij jou op de werkvloer of tijdens jouw event. 

1:1 BEWUSTZIJNSCOACHING

Bewustzijnscoaching op maat volledig afgestemd op wat jij nodig hebt. Samen duiken we diep. In zowel je schaduwkanten en onzekerheden als in jouw innerlijk vuur en je grootsheid. Middels een combi van Bewustzijnscoaching en lichaamsgerichte oefeningen volledig afgestemd op jou. Ik geef je handvatten en een spiegel en jij creëert de shift in je leven. Plan een gratis Yin call in via onderstaande button om kennis te maken en te ontdekken of een losse sessie of 1 op 1 3-maanden traject matcht voor jou.